Sandra Meuldijk

sandra-hoofdsandra-foto

Ik ben Sandra Meuldijk, geboren in 1958 in een kunstenaarsgezin, en moeder van twee kinderen. Vanaf 1978 heb ik twaalf jaar in mijn eigen schoonheidssalon gewerkt, en ben ik me bewust geworden van het feit dat schoonheid van binnen zit, ik was vooral geïnteresseerd in de mens achter de mens. Na een opleiding polariteitsmassage en Nehpos huidtherapie ben ik, naast de schoonheidssalon, in 1990 gestart met een Natuurgeneeskundige praktijk aan huis, om vervolgens een studie T.C.M. met laagfrequent-magneetveld therapie en infrarood-laser te doen. In 1995 ben ik beëdigd bij het L.V.N.T. (Landelijke Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten) en was ik inmiddels bezig met de opleiding Kinesiologie.
Ik heb de HBO Medische basiskennis gehaald in 1998, en voor de 2e keer in 2015.

 
Kinesiologie

De Kinesiologie had een passie in me wakker gemaakt die al het andere verdrong zodat ik eind 2000 definitieve stappen gezet heb.
In mei 2001 is de schoonheidssalon verkocht aan mijn dochter Babette die net klaar was met haar Schoonheidsopleiding en Visagie studie. Dit gaf me de ruimte en de mogelijkheden om mijn natuurgeneeskundige praktijk met de Kinesiologie te vervolmaken. Het afstudeertraject van de TOPKI, de HBO opleiding voor Professionele Kinesiologie heb ik in september 2003 afgerond met een examen en diploma.
Jarenlang heb ik les gegeven als instructeur in Touch For Health, de Metaforen van de 5 elementen, de Edu-kinesiologie in de onderdelen Zicht op Woordblind en Zicht op Leefblind, Stress Release en Energiecentra. Daar ben ik ondertussen mee gestopt. Ik geef nu alleen nog Vedic Art en HEJA cursussen, zodat mensen zelf een handvat aangereikt krijgen om hun balans te bewaren i.p.v. anderen in balans te kunnen brengen.

Bijscholing

Kinesiologie heeft voor mij nog zoveel uitdagingen, dat ik 2 tot 3 x per jaar 4-5 dagen bijscholing volg in de NEK of SIPS.

Als hobby heb ik Vedic Art, aquarelleren, yoga, mediteren, wandelen en lezen.

< terug