ERVARINGEN VAN CLIENTEN

testimonial

 

Kinesiologie is voor mij een wonderlijke geneesmethode.

Zonder chemische rommel en geduw en getrek aan mijn lijf ben ik van snel van mijn lichamelijke klachten af waar de huisarts en fysiotherapeut geen raad mee wisten. Daarbij doet het ook geestelijk heel erg veel. Met één bezoek krijg ik gelijk veel meer energie en heb ik ook weer zin om van alles te gaan ondernemen. Ik zit nu gewoon veel lekkerder in mijn vel. Ik ga nu ook met mijn zoon naar de kinesioloog en ik kan het iedereen aanraden!!

Michèle

De “conversatie” tussen Sandra als kinesiologe en een lichaam waaraan of waarin iets hapert, vindt op elegante wijze plaats, waarbij het resultaat bemoedigend is. Twee maal per jaar een “onderhoudsbeurt” blijkt voldoende om de kleinere ongemakken van het ouder worden (75+) te verhelpen.

Herman J.

Ik wilde wel naar de dokter met mijn ‘kwalen’ , maar ik wist niet wat ik hem zou moeten vertellen. Ik voelde me niet OK. Meer kon ik er niet over zeggen. Ja, ik had ook nog last van allergie voor bomen en huisstof en ja ik had een verhoogd cholesterolgehalte en ook nog op allerlei plekjes allerlei pijntjes. Kortom ik had last van vage klachten en een onbestemd, malaise achtig gevoel en ging toch maar niet naar de dokter. Toen ontdekte ik edukinesiologie.

Op de ‘behandeltafel‘ van Sandra hoefde ik niets te vertellen over wat ik hierboven beschreef. Zij voelde via mijn hand wat er ‘aan de hand’ was. En wat nog mooier was zij herstelde ter plekke een aantal blokkades in mijn energiebanensysteem die bepaalde klachten veroorzaakten. Daar merkte ik niet zoveel van. Af en toe begonnen mijn darmen wat lawaai te maken en dat was het wel zo’n beetje. Dat het werkte merkte ik meestal pas na verloop van tijd. Tijdens de behandeling voel ik me altijd heel ontspannen. Ik ben iedere keer weer verbaasd over wat de behandeling oplevert. Mijn klachten zijn weg of sterk verminderd en daar doe ik het voor. . .

T.S.

Kinesiologie is voor mij dat de klacht fysiek of psychisch, bekeken wordt als een film, niet als een foto. Er wordt gezocht naar de oorsprong van het probleem zodat de klachten direct daarna verdwijnen. Het geeft je inzichten in je hele zijn, en biedt oplossingen op elk vlak want op elk probleem zit een oorzaak die ooit in het leven is ontstaan. Kinesiologie heeft bij mij vele fysieke klachten weg gehaald, van rugpijn pijn in de schouders, oorsuizen. Maar het heeft mij ook dichterbij mij zelf gebracht. Kinesiologie is niet meer weg te denken uit mijn leven.

Hvg

De taal van het lichaam verstaat Sandra als geen ander. Met zachte druk op mijn arm ontdekt ze waar de onbalans in mijn lichaam door veroorzaakt wordt. Pijn, angst, een verslaving of een niet goed functionerend stofje in mijn lichaam, alles laat zich zien en wordt door Sandra weer in balans gebracht.

Lilane J.

Al van kleins af aan ben ik naar Sandra geweest als ik me niet goed in mijn vel voelde zitten. Kinesiologie heeft me met veel dingen geholpen: moeite met wiskunde, lichamelijke klachten en zelfvertrouwen. Tijdens zo’n behandeling komt datgene wat in de weg zit, altijd als vanzelf naar boven en zo lost het zich op, waardoor ik me daarna weer helemaal goed kan voelen.

Merel, 16 jaar

Het leven was zwaar voor me, zeulend met een volle rugzak voortkomend uit nare ervaringen in mijn jeugd. Kinesiologie heeft mij stap voor stap verlost. Datgene wat zich als kind nooit kon ontplooien, kreeg zo de ruimte om tevoorschijn te komen. Nu maak ik mijn dromen waar en ben ik het levende bewijs dat het nooit te laat is om werkelijk gelukkig te kunnen zijn! Waarom ik aanvankelijk in Kinesiologie geloofde? De methode luistert naar mij en de signalen van mijn lichaam in plaats van naar wat de behandelaar bedenkt. Ik raad het iedereen aan.

Mvt. uit E.

Ik heb de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Hoewel ik die ontwikkeling wel geheel zelf aan ben gegaan, heb ik dat toch niet geheel alleen bewerkstelligd. Behandeling via Kinesiologie heeft me daar op bijzondere wijze in ondersteund. Regelmatig zat ik verstrikt in blokkades -ik wilde wel, doch het bleef anders aanvoelen – die vervolgens na een behandeling toch los kwamen. En zo heb ik het mede te danken aan Kinesiologie en Sandra Meuldijk hoe ik nu in het leven kan staan. Kinesiologie is een krachtig instrument wat ik iedereen zou willen aanreiken.

Sabine S.

Door de kinesiologie heb ik geleerd altijd even verder te kijken of dit of dat probleem ook anders gezien en opgelost kan worden. Dit geeft mij ongelooflijk veel kracht. Door de oefeningen en de inzichten heb ik ook geleerd beter naar mijn lijf en mijn intuïtie te luisteren. Daardoor zijn er niet alleen klachten verholpen , ik ga ook veel minder snel onderuit als er iets gebeurt. Dat is prettiger voor mij, voor mijn gezin, én voor mijn carrière.
De kracht van kinesiologie zit hem in het brengen van inzicht, in het brengen van een totaalbeeld. Zodat je niet alleen geholpen wordt, maar ook jezelf kan gaan helpen.

Marjolein Boeren