HEJA cursusdag.

Versie 4

HEJA ( deze cursusdag is echt bedoeld voor jezelf )

Naast mijn werk in de praktijk heb ik jarenlang met veel plezier lesgegeven in de Kinesiologie. Regelmatig kwam er de vraag van cursisten of cliënten, hoe houd ik mijzelf in balans? Natuurlijk zijn er verschillende Kinesiologie oefeningen maar er was duidelijk vraag naar meer ondersteuning.

Iedereen zit zo in de flow van het dagelijks leven dat ze vaak aan zichzelf voorbijgaan. Maar wie ben je eigenlijk? Wat heb je nodig? Wat zou je graag willen? Wat voel je vanbinnen? De HEJA-cursusdagen geven je de mogelijkheid om jezelf te herontdekken. Om een betere balans te ontwikkelen tussen de interacties met de buitenwereld, en jouw binnenwereld in het leven van alledag.

Tijdens de cursus gebruiken we meditatie en oefeningen om het contact met jezelf weer te optimaliseren, innerlijke rust te creëren en de balans in jezelf te behouden.
We gebruiken technieken die simpel en iedere dag direct toepasbaar zijn voor jezelf. En natuurlijk mag je ze ook gebruiken voor andere mensen in je omgeving. De technieken hebben ook een uitwerking die vergelijkbaar is met mindfulness, maar de diepgang is anders. Dit is geen simpele cursusdag mindfulness maar een instapdag voor een project van zelfontwikkeling en zelfontplooiing. Dus als je de behoefte voelt om als persoon te willen groeien, meer bewustzijn te ontwikkelen voor jezelf, dan kun je je aanmelden voor een HEJA-cursusdag. Of eerst persoonlijk contact met mij opnemen.

Indien je interesse hebt in het volgen van een HEJA cursusdag, er zijn 3 verschillende los van elkaar te volgen dagen.
HEJA cursusdag: Ontspanning.
HEJA cursusdag: Vitaliteit.
HEJA cursusdag: Expressie en transformatie.

Datum:
HEJA Expressie en transformatie: vrijdag 9 oktober 2020
HEJA Ontspanning: vrijdag 5 februari 2021.
HEJA Vitaliteit: vrijdag 4 juni 2021.

Kosten per cursusdag (vroegboekkorting): €75,00 incl. koffie, thee en cursusboek.
Kosten per cursusdag (bij inschrijving in de laatste 14 dagen voor de aanvangsdatum van de cursus): €80,00 incl. koffie, thee en cursusboek.
Locatie: Kreekdijk 45, 4758TM Standdaarbuiten

Tijd:  10.00-15.45/16.00 uur.

Ben je geïnteresseerd? Schrijf je in.

button_inschrijven