HEJA cursusdag, (Hypersensitief En Je Aarden).

Versie 4

HEJA ( deze cursusdag is echt bedoeld voor jezelf )

Tijdens deze cursusdag gebruiken we meditatie en oefeningen die je terugbrengen naar je innerlijke stabiliteit en rust, ook in de hectiek van alledag en alle prikkels die op ons afkomen. Als ervaringsdeskundige heb ik gemerkt dat er veel behoefte is aan meer ondersteuning op dit gebied.
Technieken die simpel en iedere dag direct toepasbaar zijn voor jezelf. En natuurlijk mag je ze ook gebruiken voor andere mensen in je omgeving, zoals je kinderen.
Je leert jezelf beter kennen, doordat er meer verbinding en bewustwording ontstaat. Deze cursus brengt je meer in contact met jezelf.
Je krijgt meer inzicht in hoe belangrijk het is om de balans te houden tussen jezelf en alle prikkels en invloed van de buitenwereld die op je af komt.
Om goed in je vel te blijven zitten, en het licht in je leven en op je pad te blijven zien, is het erg belangrijk dat je naar binnen keert en contact maakt met je innerlijk licht. Je ware LICHT. HET LICHT VAN JE ESSENTIE. Het licht van wie je werkelijk bent.
Pas als je verbonden bent met jezelf vanbinnen, met je kennis, met je eigen wijsheid dan pas kan het licht stromen en jou ondersteunen in je leven.
Dan pas zie je het levenslicht en wordt je leven lichter, luchtiger, dan ben je meer één geheel met jezelf en daarmee kun je ook meer één geheel zijn met alles wat jou omringt.
Je leert oefeningen die je meer in contact brengen met jezelf. Oefeningen die jou tevens inzicht kunnen geven.
De technieken kun je dagelijks gebruiken als iets je uit je centrum heeft gehaald, waardoor je overbelast bent, teveel afvalstoffen vasthoudt, met zelf in de knoop zit, of teveel stress ervaart.
Het is aan jou om dagelijks de keus te maken om minimaal 1 x per dag één van deze oefeningen te doen, om je proces te vervolmaken en je tevens te ondersteunen in het proces om goed in contact te blijven met jezelf.

Indien je interesse hebt in het volgen van een HEJA cursusdag, er zijn 3 verschillende los van elkaar te volgen dagen.
HEJA cursusdag: Ontspanning.
HEJA cursusdag: Vitaliteit.
HEJA cursusdag: Expressie en transformatie.

Datum:
HEJA Ontspanning: vrijdag 16 maart 2018.
HEJA Vitaliteit: vrijdag 17 november 2017 en vrijdag 1 juni 2018.
HEJA Expressie en transformatie: vrijdag 19 januari 2018.

Kosten per cursusdag: €70,00 incl. koffie, thee, lunch en cursusboek.
Locatie: Yoga Studio Roosendaal, Raadhuisstraat 62B, 4701PV Roosendaal

Tijd:  9.30-16.00/16.15 uur.

Ben je geïnteresseerd? Schrijf je in.

button_inschrijven